rss

Hyundai Genesis Prada - editie speciala

  1. 12/11/2008
  2. Tags: Genesis, Hyundai, Prada
    Vezi toate fotografiile (3)

    In ciuda faptului ca Hyundai a facut progrese uriase in privinta modelelor pe care le-a produs, incepand cu istoricul Pony din anii 70-80 si terminand cu noile Genesis Sedan si Coupe, compania coreeana inca nu dispune de o imagine de brand puternica, fiind ignorata de multi clienti.

    Totusi, oficialii Hyundai incearca din rasputeri sa imbunateasca aceasta imagine nu doar prin intermediul clasicelor reclame, ci si prin colaborari cu firme renumite asa cum este cea italiana Prada.

    Potrivit constructorului coreean, echipa de designeri Prada va crea in urmatoarea luna trei editii speciale ale modelului Genesis Sedan destinate exclusiv pietei din Italia, in stransa legatura cu designerii si inginerii de la Hyundai, folosind materiale ale celebrei firme specializata in produse de lux.

    Una dintre aceste editii speciale va fi dezvaluita in cadrul Salonului Auto de la Seul, urmand sa fie expusa la cartierul general Hyundai din metropola sud-coreeana.

    Celelalte doua vor fi scoase la licitatie la Prada Transformer, o cladire care va gazdui o serie de evenimente de arta, cinema, cultura si moda in perioada martie-iulie 2009. Incasarile vor fi ulterior donate unei organizatii caritabile de catre Hyundai Motor Company si Prada Transformer.

    Vizualizari: 991
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »