rss

Hyundai Genesis HKS vine la SEMA

  1. 05/09/2008
  2. Tags: Genesis coupe, Hks, Hyundai, Sema
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai are mari ambitii cu Genesis Coupe, o masina pe care doreste sa o vada pe lista de achizitii a tuturor tinerilor din SUA ce nu isi pot permite un supercar.

    Tunerii pot ajuta mult la promovarea unui asemenea model si tocmai de aceea coreenii s-au aliat cu cei de la Rhys Millen pentru a aduce la SEMA un Genesis Coupe cu totul special; intre timp insa, Hyundai a fost convins si de catre cei de la HKS.

    Deocamdata HKS nu a anuntat de ce performante va fi in stare noul lor proiect, insa cu siguranta planuiesc sa stoarca si ultimul cal putere din motorul de doi litri turbo.

    Acesta va fi dotat cu un sistem de supraalimentare mai potent, dezvoltat in-house, si va suporta o serie de modificari interne; in plus, HKS va monta propriul sistem de evacuare si va modifica parametrii chip-ului de management electronic.

    Hyundai Coupe HKS nu va trebui ambalat insa la maximum pentru a atrage atentia celor de pe strada: kit-ul de caroserie si tuningul de suspensie (apropo, aceasta este complet ajustabila) vor face cu siguranta senzatie printre pustime si nu numai.

    “Genesis Coupe are ADN-ul pe care il urmareste HKS – un sasiu excelent, tractiune pe rotile din spate, un design agresiv si un motor turbo de noua generatie. Aceste atribute ne asigura oportunitatea de a maximiza performantele masinii pentru toti entuziastii condusului sportiv”, a declarat Rick Lafferty, presedintele HKS SUA.

    Vizualizari: 970