rss

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noua generatie Santa Fe

  1. 06/08/2023
    Vezi toate fotografiile (4)

    Hyundai Motor Company a dezvaluit primele detalii despre cea de-a cincea generatie Santa Fe.
    Pentru transformarea radicala a modelului, Hyundai a adoptat o abordare neconventionala, cu o tipologie de design bazata pe stilul de viata al clientilor, care maximizeaza capacitatea de incarcare si ofera mai multa flexibilitate (atat pentru traseele urbane, cat si pentru calatoriile dedicate momentelor petrecute in natura). Prin urmare, noul Santa Fe are un exterior robust, dar rafinat, precum si un interior spatios, care se extinde prin deschiderea portbagajului de mari dimensiuni.
    „Noul Santa Fe este un SUV care asigura un echilibru intre utilizarea de zi cu zi si calatoriile in natura - de la excursii in familie, la experiente de camping”, a declarat SangYup Lee, Executive Vice President and Head of Hyundai Global Design Center. „Cu un ampatament mai lung si un interior mai spatios, noul Santa Fe se bazeaza pe propriile puncte forte - caracteristice unui SUV, pentru a oferi mai multa flexibilitate decat oricand, precum si o experienta premium pentru clienti.”
    Design exterior distinctiv
    Silueta distinctiva a noului Santa Fe reprezinta rezultatul ampatamentului lung si a portbagajului spatios. Personalitatea puternica a modelului este accentuata de capota inalta, luminile in forma literei „H”, aripile proemiente si ascutite, precum si de designul frontal care include simbolul „H”.
    Linia indrazneata a plafonului, volumul semnificativ in jurul aripilor, pasajelor rotilor puternic conturate si jantele de 21 de inchi confera SUV-ului un aspect robust. Partea din spate a fost simplificata, fiind definita de hayonul de mari dimensiuni, luminile in forma literei „H” subliniind aspectul general armonios.
    Lider in segment in privinta spatiului interior 
    Noul Santa Fe dispune de un habitaclu incapator, cu scaunele complet pliabile (al doilea si al treilea rand) fiind lider in segment in privinta spatiului interior. In contrast cu exteriorul impunator, eleganta habitaclului este subliniata de liniile orizontale si verticale, tema de design „H” fiind evidentiata de plansa de bord si de orificiile de ventilatie.
    Rafinamentul interior este reliefat de caracteristicile high-tech, inclusiv: display-ul panoramic curbat si sistemul dual pentru incarcare wireless. Display-ul panoramic curbat conecteaza instrumentarul digital de 12,3 inchi si sistemul de infotainment, contribuind la imbunatatirea vizibilitatii pentru conducatorul auto.
    In plus, culorile utilizate pentru tapiteria scaunelor accentueaza senzatia de spatialitate, iar garnitura din lemn si scaunele din piele Nappa cu broderie delicata subliniaza aspectul sofisticat.
    Pentru noul SUV au fost utilizate, de asemenea, materiale durabile: plastic reciclat (plafon; covorase; spatarele scaunelor - al doilea & al treilea rand) si piele ecologica (panou de bord & portiere).
    Noul Santa Fe va fi prezentat in premiera mondiala, in luna august, pe canalul YouTube - Hyundai. Cea de-a cincea generatie a modelului va fi disponibila pe piata locala incepand cu a doua jumatate a anului 2024.

    Vizualizari: 621