rss

Hyundai a deschis un nou complex 3S in Bucuresti

  1. 02/07/2008
  2. Tags: Dab auto serv, Mega motors
    Vezi toate fotografiile (5)

    Mega Motors, dealer autorizat Hyundai, si Dab Auto Serv, reparator autorizat Hyundai, au inaugurat marti seara un nou complex Hyundai 3S in Bucuresti, care este situat in partea de sud-est a Capitalei, in cartierul Vitan, zona neacoperita pana in prezent de reteaua Hyundai din Bucuresti.

    Complexul este compus din showroom, service complet echipat si magazie de piese de schimb si accesorii originale.

    Mega Motors face parte din Grupul Tiriac si este unul dintre cei mai mari dealeri Hyundai din Romania, cu o evolutie constant crescatoare. Spre exemplu, daca in 2007 Mega Motors a comercializat 196 de vehicule, numai in primele sase luni ale acestui an a vandut in jur de 300 de masini.

    Dab Auto Serv a fost infiintata in anul 2000, avand ca activitate principala intretinerea si repararea autovehiculelor. Ulterior, compania a demarat si comertul cu piese de schimb originale, atat local cat si la nivel national, prin reteaua de service-uri independente.

    Incepand din luna iunie 2008, compania Dab Auto Serv a intrat in familia Hyundai, fiind recunoscuta ca reparator autorizat de catre importatorul Hyundai Auto Romania. Cu o echipa de peste 60 angajati, societatea atinge o capacitate de lucru de aproximativ 600 de autoturisme reparate lunar. Dab Auto Serv urmareste conceptul modern de "reparator full service", oferind clientilor sai o varietate extinsa de servicii legate de cumparare, reparare, birou constatari daune, toate intr-o singura locatie. 

    Vizualizari: 2062