rss

Hundai inaugureaza prima fabrica dedicata BEV din Asia de Sud-Est

  1. 01/04/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai Motor Company a inaugurat Hyundai Motor Manufacturing Indonesia, prima fabrica a producatorului din Asia de Sud-Est. Noua facilitate este amplasata in complexul industrial Deltamas, langa Cikarang, Indonezia, la 40 de km est de capitala Jakarta.
    Constructia fabricii - cu o capacitate initiala de productie de 150.000 de unitati - a fost finalizata in luna decembrie 2021. Obiectivul Hyundai este de a investi in uzina aproximativ 1,55 miliarde USD, capacitatea de productie urmand a fi maximizata la 250.000 de unitati.
    Lansarea Hyundai Motor Manufacturing Indonesia contribuie la consolidarea angajamentului companiei privind dezvoltarea durabila, in linie cu viziunea producatorului „Progress for Humanity”. Scopul producatorului este de a utiliza tehnologii eco, cum ar fi panourile solare, dar si vopsele ecologice pe baza de apa in procesul de vopsire auto.
    „Astazi inauguram Hyundai Motor Manufacturing Indonesia, precum si primul model electric Ioniq 5 produs aici”, a declarat Joko Widodo - President of the Republic of Indonesia. „Speram ca acest model va avea un rol important in procesul de dezvoltare al ecosistemului autovehiculelor electrice din Indonezia.”
    Angajamentul pe termen lung intre Hyundai si autovehiculele electrice din Indonezia
    Noua fabrica va produce atat modele dedicate acestei regiuni, cum ar fi SUV-ul CRETA, cat si modele EV, cum ar fi Ioniq 5.
    Debutul Ioniq 5 pe aceasta piata va contribui la consolidarea pozitiei Hyundai ca pionier al autovehiculelor electrice in aceasta regiune. Totodata, aici va fi produs modelul Santa Fe (in prima jumatate a anului 2022), iar in cea de-a doua parte a anului curent un model MPV dedicat pietei din Asia de Sud-Est.
    Ioniq Electric si Kona Electric au reprezentat 87,3% din vanzarile totale de vehicule electrice in Indonezia in anul 2021.
    Compania colaboreaza si cu LG Energy Solutions pentru a construi o fabrica pentru productia de baterii in Karawang, Indonezia. Productia in noua facilitate – care va fi finalizata in prima jumatate a anului 2023 - va demara in 2024. Bateriile vor fi utilizate pentru productia modelelor electrice in fabrica din Indonezia.

    Vizualizari: 670
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »