rss

Hummer trimite o trupa de soc la SEMA

  1. 23/10/2008
  2. Tags: H3 Alpha, H3t, Hummer, Sema
    Vezi toate fotografiile (6)

    Desi aflat intr-o situatie mai mult decat disperata din cauza imaginii de killer-i ai planetei cu care sunt asociate modelele sale, fabricantul american specializat in masini 4x4 nu avea cum sa spuna pas unui salon de calibrul lui SEMA.

    Nu mai putin de trei modele – doua H3 si un H3T – vor fi prezentate, fiecare dintre ele, evident, cu cate un as in maneca.

    Cel mai spectaculos dintre ele este conceptul H3T Weekend Warrior, o camioneta pregatita pentru cateva aventuri de neuitat pe carari montane echipata cu o versiune modificata a motorului de 5,3 litri V8 de pe versiunea Alpha, capabila de 365 CP.

    In cele patru colturi ale caroseriei odihnesc patru roti echipate cu anvelope BFGoodrich Baja (ce "incalta" jante de 20 de inch diametru), "concluzii" ale unui tren de rulare cu suspensii speciale de la Light Racing si sistem de franare semnat de DBA. Copii il vor adora pe cat de mult il vor admira firile calculate pe H3 X Alpha, cel mai sters concept ca prezenta din trio-ul lui Hummer.

    Sters poate fi totusi un termen cam dur, dat fiind faptul ca masina este echipata cu roti cu jante de 18 inch si anvelope AT de 35 inch; probabil, ne face sa spunem asta din cauza gri-ului destul de nefericit ce acopera caroseria, mult mai anonim decat, de pilda, rosul aprins cu care echipa revistei Four Wheeler a ales sa isi vopseasca propriul H3 Alpha.

    SUV-ul nu are un motor ultramodificat (s-a instalat doar o evacuare MagnaFlow), insa suspensiile cu amortizoare Rod Hall Racing, incarcate cu nitrogen, fac din acest Hummer un excelent exemplu pentru dictonul "aparentele inseala".


    Vizualizari: 1144