rss

Hummer H4 va fi prezentat la Detroit 2008

  1. 01/08/2007
  2. Tags: Hummer H4
    Vezi toate fotografiile (2)
    Conducatorul companiei americane, Martin Walsh, s-a hotarat sa puna capat speculatiilor de orice fel legate de cel mai mic Hummer, cunoscut sub denumirea de H4.

    Astfel, prototipul masinii va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit (ce avea loc anul viitor in ianuarie) sub numele de cod HX, iar varianta de serie va putea fi cumparata cel mai devreme in 2010.

    H4 va fi pozitionat drept concurentul lui Jeep Wrangler si, ca si acesta din urma, va avea doar doua usi, respectiv patru locuri, un ampatament scurt pentru performante off-road de exceptie, o garda la sol mai degraba medie decat mare, cat si elementele traditionale ale marcii: grila frontala specifica, suprafete vitrate preponderent verticale si o caroserie ce va pastra proportiile modelelor mai mari.

    Vor fi copiate si micile excentricitati Jeep, cum ar fi faptul ca usile vor putea fi scoase, impreuna cu bosajele aripilor si pavilionul realizat din materiale usoare.

    Pana la Detroit, Hummer va mai participa si la SEMA tinut in Los Angeles, unde va veni cu modele inedite care, in functie de feed-back-ul primit, s-ar putea sa intre si ele in productia de serie.
    Vizualizari: 1535