rss

Horatiu Savu revine in forta

  1. 21/02/2007
  2. Tags: Horatiu savu, Mitsubishi evo9, „the doctor”
    Vezi toate fotografiile (1)
    Timp de cinci an, Horatiu Savu, pe care fanii il apeleaza „The Doctor” (aceasta este meseria sa), a stat departe de raliuri. Ca pilot, pentru ca altfel a fost implicat in organizarea de etape si a fost o prezenta constanta la competitiile interne in calitate de spectator.

    Anul trecut, Horatiu a revenit, alaturi de Victor Mihailescu, un copilot debutant, si chiar daca bugetul era unul redus, realizat aproape in intregime din fonduri proprii, a izbutit sa urce de doua ori pe podium in cele cinci etape in care a luat startul la grupa H.
     
    In 2007, lucrurile stau altfel, dupa cum spune Horatiu pe pagina de web oficiala a echipei, www.horatiusavu.com : „Anul trecut am incercat sa-mi reintru in forma deoarece pauza competitionala de peste 5 ani m-a indepartat de maniera de pilotaj cu care eram obisnuit.

    O noua masina, un nou copilot, o noua echipa de asistenta, toate au condus la nenumarate necunoscute pe care am incercat sa le rezolv de-a lungul campionatului. Bugetul redus nu ne-a permis sa efectuam antrenamente aproape deloc si de aici si relativa lipsa de competitivitate a echipajului nostru. Sper ca parteneriatul cu cei de la VetExpert si MiniZoo pentru sezonul 2007 sa fie de bun augur si sa ne permita o activitate competitionala corecta si la un nivel suficient pentru a putea emite pretentii in cadrul grupei N”.

    La acestea, Victor „The Architect” Mihailescu adauga: „Pentru mine sezonul 2006 a fost practic debutul in raliuri si am acceptat postura de copilot fiind vorba de Horatiu si de un EVO9. Experienta mea era inexistenta in calitate de copilot, dar cu ajutorul si rabdarea lui Horatiu am deprins elementele necesare unei bune comunicari si a unei relatii mai mult decat profesionale cu cel din stanga mea. Am realizat multe impreuna, atat bune cat si rele, si sper ca noul sezon competitional sa ne aduca noi bucurii si satisfactii pe toate planurile. Am incredere in noua formula a echipei si cred ca avem multe de demonstrat inca”.
     
    Cei doi vor participa, cu spirjinul sponsorilor (concernul de firme VetExpert si MiniZoo, alaturi de partenerii traditionali RMB Interauto si StarLubricants Ltd. importator MOBIL 1) cu un Mitsubishi EVO9 de grupa N.
    Vizualizari: 1615