rss

Honda si-a prezentat noul monopost RA108

  1. 29/01/2008
  2. Tags: Honda racing f1
    Vezi toate fotografiile (1)
    Honda Racing F1 si-a dezvaluit astazi, in cadrul unui eveniment organizat la fabrica echipei din Brackley, noul monopost RA108, cu care va participa in sezonul 2008.

    Oficialii Honda spera ca RA108, ale carei culori predominante sunt alb, rosu si verde, sa ajute echipa sa faca mai putine greseli decat in 2007.

    Dupa singura lor victorie, obtinuta in 2006, cei de la Honda au inregistrat un declin de forma anul trecut, cand nu au acumulat decat 6 puncte cu care au incheiat sezonul pe locul 8 in clasamentul constructorilor.

    Boss-ul echipei, Nick Fry, a declarat ca Honda a traversat un proces de "evolutie accelerata pentru a reveni printre echipele de top in doar un an. "2007 a fost un an dezamagitor pentru noi, motiv pentru care au fost schimbari majore in cadrul echipei in ultimele sase luni. Este ceea ce eu numesc o evolutie accelerata. Toata filozofia de design a masinii este diferita, iar cand vom ajunge la Melbourne fiecare componenta a monopostului va fi diferita fata de ceea ce am avut anul trecut", a explicat Fry.

    Honda si-a asigurat serviciile fostului director tehnic de la Ferrari, Ross Brawn, care va fi seful echipei japoneze dupa un an in care a stat in afara Formulei 1.

    Brawn a declarat ca obiectivul Honda pentru 2008 este sa ne perfectionam: "Ambitia noastra este sa progresam continuu. Daca vom reusi acest lucru vom fi foarte fericiti. Ne dorim sa revenim pe pozitiile care sa ne aduca puncte. Echipa a avut un an 2007 foarte dificil, insa eu cred ca problemele de anul trecut au fost rezolvate".

    Noua masina Honda RA108, care a participat saptamana trecuta la testele de la Valencia, este de culoare alba, iar pe partea din spate are desenat Pamantul. Monopostul este parte a conceptului Honda Racing "Earthdreams" prin care team-ul britanic va sprijina proiectele de protejare a mediului inconjurator.

    Honda a folosit in 2007 un design unic pentru masinile sale, caracterizat printr-o imagine din satelit a Pamantului si fara logo-urile sponsorilor principali ai echipei.
    Vizualizari: 827
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »