rss

Honda S2000 Type R - Primele informatii

  1. 30/01/2007
  2. Tags: Honda S2000 Type R
    Vezi toate fotografiile (3)
    Acum cativa ani, cineva din staff-ul Honda a propus realizarea unei versiuni hard-core a si asa potentului S2000, dar planul a fost in cele din urma bandonat.

    Acum insa, un articol din revista nipona Best Car a semnalat faptul ca Honda are de gand sa revina la ideea initiala pentru a marca finalul productiei acestui roadster si inceputul fabricarii unui model cu totul nou, ce va debuta pe piata la finalul lui 2008.

    Conform vechiului plan din 2004, constructorul nipon ar urma sa reduca greutatea masinii cu aproximativ 100 kg, glontul de calibru mic Honda urmand sa cantareasca doar 1.150 kg.

    Astfel s-ar ajunge la un raport kg/CP de doar 4,75 (de la 5,16), fapt care ar imbunatati simtitor performantele masinii.

    Cei care doresc acceleratii si eventual o viteza maxima superioara de la Honda S2000 vor benficia de un motor mai usor, dar trebuie sa fie pregatiti sa renunte si la cateva dotari fara de care dezideratul masei mentionate mai sus nu poate fi atins.

    Printre acestea se numara aerul conditionat, sistemul audio si airbag-urile (ce vor fi puse pe listade optionale), dar si roata de rezerva, acoperisul retractabil si sistemul de amortizare al sunetului. Pe langa acestea, suspensiile masinii, franele si anvelopele vor fi la randul lor upgradate.

    Atentie la ce-ti doresti...  
    Vizualizari: 1429