rss

Honda S2000 Club Racer la New York

  1. 14/03/2007
  2. Tags: Club Racer, Honda, S2000
    Vezi toate fotografiile (1)
    Japonezii vor prezenta la New York o versiune de curse a unuia dintre cele mai „fierbinti” produse din istoria lor recenta, roadsterul S2000.

    Noua versiune este o ultima evolutie a modelului inainte ca acesta sa fie inlocuit cu o noua generatie catre finalul anului viitor.

    Masina a fost deja descrisa de oficalii Honda ca fiind una „agresiv modificata”, insa nu au facut precizarea daca ea va fi o materializare a propunerii din 2004, cand cineva a sugerat o varianta care sa cantareasca doar 1.150 kg (cu 100 kg mai putin ca un model normal).

    Acea masina ar fi trimis orice dotare care ar fi interferat cu atingerea unor performante de varf pe lista de optionale (precum aerul conditionat, sistemul audio si chiar airbag-urile) si ar fi trebuit dotata cu un tren de rulare mai incisiv.

    Ca urmare, speram ca ceea ce vor dezveli oficialii niponi in nici o luna sa fie o intruchipare a acestui proiect abandonat. Nu de alta, dar nu credem ca exista vreun pasionat auto care sa spuna nu unui roadtser ultrausor animat de un motor ce arunca in joc 120 CP/litru.
    Vizualizari: 1135