rss

Honda prevede scaderi ale vanzarilor de 40%

  1. 25/03/2009
  2. Tags: Honda, Honda Trading Romania, vanzari Honda
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Honda Trading Romania anunta vanzari in scadere de peste trei ori, in primele luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada anului precedent. Reprezentantii companiei se asteapta la scaderi ale vanzarilor de pana la 40% pentru acest an. 

    "Daca in ianuarie 2008, Honda Trading a vandut catre dealerii autorizati 260 de masini, fata de 60 unitati vandute in ianuarie 2009, deci de peste patru ori mai putin. in februarie, vanzarile de masini au scazut de trei ori. Aceasta este si media scaderii de la inceputul anului", a afirmat directorul tehnic al Honda Trading Romania, Mihai Vintila.

    Acesta a completat ca in acest an nu vor avea loc disponibilizari in cadrul companiei, dar nici investiti nu se vor face.

    Vintila a adaugat ca Honda Trading Romania va mai avea in acest an inca trei dealeri autorizati, la Arad, Ramnicu Valcea si Timisoara. In prezent, compania are 10 dealeri autorizati. "Speram ca, in anii urmatori, sa avem 20 dealeri autorizati. Am mai purtat negocieri, insa unii s-au retras", a mentionat Vintila.

    La randul sau, presedintele Honda Trading Romania, Hirotomo Kani, a afirmat ca se asteapta ca cifra de afaceri a companiei sa scada in acest an la jumatate, la 30 milioane euro, fata de 60 milioane euro, anul precedent.

    Pentru tot anul 2009, Honda Trading Romania planuieste sa vanda 2.000 unitati, la fel ca anul trecut. Insa, probabil cifra reala va fi in jur de 1.500 masini, in scadere cu 40%.

    Honda Trading Romania a lansat astazi competitia Eco Challenge, organizata in scopul de a aduce in atentia soferilor stilul ecologic de a conduce.

     

    Vizualizari: 979
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »