rss

Honda planuieste mai multe modele hibrid sport

  1. 23/10/2007
  2. Tags: Bmw sauber, Formula 1
Concernul japonez stie ca modelele hibrid nu vor mai rezista prea multa vreme in topul preferintelor celor cu preocupari pentru salvarea planetei si consolidarea imaginii proprii daca nu vor iesi din conditia de “gagaute” a soselelor, planuind un contraatac impotriva lui Toyota si alei sale Prius cu o suita de noutati cu propulsie hibrida ce promit sa implice mai mult soferul in actul condusului.

Una dintre ele este chiar CR-Z (foto), actualmente prezentata la standul Honda de la Tokio, o masina ce va fi curand urmata de un hibrid low-cost, pozitionat sub Civic si construit pe o platforma tehnica unica.

Cu toate ca va avea dimensiuni liliputane, micul hibrid va fi in stare sa primeasca la interior o intreaga familie, sau cel putin asa declara constructorii sai (care, sa nu uitam, nu tocmai vestiti pentru dimensiunile fizice impunatoare).

Deocamdata nu se stie ce pret va avea noua masina ecologia a lui Honda, insa unele guri declara ca ea va costa echivalentul a aproximativ 19.500 de euro, ceea ce, sa recunoastem, nu este tocmai pe masura buzunarelor oricui.
Vizualizari: 935