rss

Honda intarzie cu NSX

  1. 21/07/2007
  2. Tags: Acura, Honda, NSX
    Vezi toate fotografiile (1)
    Numarul unu al companiei, Takeo Fukui, a confirmat unele zvonuri conform carora NSX urma sa nu fie prezenta la Salonul Auto de la Tokyo din acest an.

    Intre timp testele continua, o masina mascata fiind surprinsa nu demult pe Nurburgring, dar Honda deocamdata nu spune cand vor lansa masina de serie.

    De asemenea, introducerea brand-ului Acura in Japonia a fost amanata pana in 2010 si unele surse din presa internationala sustin ca este foarte posibil ca intarzierea lui NSX sa fi fost influentata si de acest fapt.

    Avand in vedere ca show-ul auto nipon se tine din doi in doi ani, iar in 2009 Acura nu va fi inca in Japonia, NSX s-ar putea sa fie prezentat doar in 2011, ceea ce dauneaza grav imaginii sportive a companiei.

    Peste S2000 a trecut timpul, noul Type-R a pierdut mult din caracterul pur, iar NSX – daca ne luam dupa conceptul AASC - se pare ca va fi mai  degraba un GT decat un supercar in toata regula. Iar povestea din Formula 1, unde micuta echipa Super Aguri a performat mai bine decat echipa de fabrica, e de-a dreptul hilara...
    Vizualizari: 1016