rss

Honda Insight a primit un nou kit aerodinamic

  1. 21/01/2009
  2. Tags: Honda, Insight, kit aerodinamic
    Vezi toate fotografiile (13)

    La doar cateva zile de la debutul mondial al noii Insight, consumat saptamana trecuta la Detroit, Honda a dat publicitatii detalii si fotografii oficiale cu noul kit aerodinamic, precum si noile accesorii de interior care vor fi disponibile pentru versiunea europeana a hibridului sau.

    In afara de "fustele" frontale, posterioare si laterale, clientii vor putea sa-si personalizeze masina la exterior cu o serie de accesorii decorative, cum ar fi masca lucioasa de culoare neagra pentru spoilerul fata, o culoare metalizata pentru montantii B si pentru clantele usilor, dar si elemente protectoare pentru barele fata si spate si pentru pragurile laterale. De asemenea, niponii ofera trei noi seturi de jante din aliaj: Crystal de 15 inch, Cronos si Turbine de 16 inch.

    Galerie foto aici

    La interior, lista include o lumina ambientala de culoare albastra care ilumineaza consola centrala si zona picioarelor pentru locurile din fata, praguri la toate cele patru usi decorate cu placute din otel inoxidabil, insertii din aluminiu pentru volan, gurile de ventilatie si panourile usilor si finisaje dintr-un material metalic de culoare neagra.

    Constructorul japonez mai ofera un nou sistem de navigatie portabil cu display touch-screen de mari dimensiuni si un hard-disk de 40 Gb, un sistem entertainment pentru pasagerii din spate cu doua ecrane LCD color montate in tetierele scaunelor din fata, precum si onexiune Bluetooth pentru telefonul mobil.

    Vizualizari: 1425