rss

Honda: conduci incet, castigi multe

  1. 25/03/2009
  2. Tags: dealer, EcoChallenge, Honda Trading
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pana si japonezii au constatat cat de haotic si ineficient se conduce in Romania, determinandu-i pe cei de la Honda Trading sa ia masuri cu un concurs numit EcoChallenge, ale carui preselectii au inceput chiar azi.

    Pana pe 16 aprilie, toti participantii vor putea aprofunda bazele condusului ecologic, insa, in marea finala de pe 9 mai, doar unul dintre ei va putea castiga un premiu important.

    Pe scurt, lucrurile stau cam asa: intr-o prima etapa, ce va dura intre 25 martie si 16 aprilie, oricine interesat de aceasta competitie se poate inscrie on-line pe site-ul www.ecochallenge.ro, alegand totodata un dealer Honda dintre cei 13 prezenti la nivelul intregii tari.

    In cadrul aceluiasi pas, el va completa un chestionar (numit Eco-Test) format din 10 intrebari de tip grila si va "conduce" o masina virtuala cat mai ecologic cu putinta intr-un timp dat. In functie de punctajele obtinute in urma raspunsurilor din chestionar si a prestatiei din joc, concurentii clasati pe primele 30 de locuri vor putea intra in a doua etapa a competitiei, denumita Eco-Drive-Test.

    Aici, fiecare dintre ei se va duce la dealerul selectat in prima etapa si va incerca sa obtina cel mai bun consum de combustibil pe un traseu prestabilit (in limitele unui timp anume), la volanul unei masini puse la dispozitie de catre distribuitorul Honda (materialul de concurs va fi, evident, identic pentru toata lumea). In final, fiecare dealer isi va stabili un castigator, pe care il va trimite in marea finala de pe 9 mai.

    Aceasta ultima etapa presupune un concurs de sofat ecologic in care cei 14 finalisti vor fi grupati doi cate doi la bordul unui SUV Honda CRV 2.2 i-CTDi, echipele urmand a incerca sa obtina cel mai mic consum de motorina de-a lungul unui traseu ce va trebui strabatut in maximum 7 ore.

    In caz ca doua sau mai multe echipaje vor fi la egalitate, castigator va fi desemnat cel care a scos consumul in timpul cel mai scurt. Iar membrii acestuia vor putea pleca intr-o vacanta in Europa la bordul unei Honda CR-V 2.2 CTDi, oriunde vor ei.

    Premiul cel mare mai include si 500 de litri de motorina, plus un vaucer de 1.000 de euro. Intre timp, ocupantii locului secund vor primi drept premii cate 500 de litri de combustibil si un ceas Honda, in timp ce castigatorii "medaliei de bronz" vor trebui sa se multumeasca cu cate 300 de litri de combustibil si un ceas Honda. Succes!

    Vizualizari: 1167
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »