rss

Honda a lansat programul de garantie extinsa

  1. 23/10/2013
  2. Tags: Honda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda Trading Romania a introdus la toate modelele noi comercializate Garantia Extinsa 5 ani sau 160.000 km, dar si doua pachete pentru extinderea garantiei la automobilele Honda rulate.

    Programul demarat la 1 octombrie a fost special creat pentru a transmite clientilor increderea producatorului in fiecare autovehicul ce poarta H-ul nipon si de a se bucura de masina lor fara niciun fel de griji.  

    Clientii Honda au asteptari mari de la autovehiculele lor, astfel ca orice model nou beneficiaza de garantie completa timp de 5 ani sau in limita a 160.000 km.

    Iar pentru automobilele Honda rulate cu o vechime mai mica de 60 de luni si un rulaj de pana la 120.000 km, Honda Trading Romania a conceput doua pachete de extindere a garantiei, Smart si Premium. Acestea ofera optiunea de suplimentare a garantiei pe 12 sau 24 de luni, fie cu acoperire specifica a reperelor, fie cu acoperire completa a autovehiculului.

    Oferta de iarna

    Alaturi de programul permanent de garantie extinsa, in perioada 1 octombrie – 31 decembrie, toate modelele Honda vor fi comercializate cu pachetul Winter Proof, ce ofera clientilor un set de anvelope de iarna cadou, pentru un sezon rece mai confortabil si mai sigur.

    Vizualizari: 1933