rss

Holden iti da banii inapoi. Poate…

  1. 30/04/2007
  2. Tags: Epica, Holden
    Vezi toate fotografiile (2)
    Ritmul pietei auto este atat de alert, incat, mai nou, nu-i de ajuns sa oferi cumparatorilor doar o masina buna.

    Se poarta discount-urile, garantiile extinse (pana la 7 ani in anumite cazuri) sau chiar rambursarea banilor.

    Australienii de la Holden au ales aceasta ultima metoda, odata cu introducerea pe piata autohtona a modelului Epica, cunoscut noua sub titulatura de Chevrolet.

    Astfel, orice cumparator care nu e multumit de masina poate cere producatorului sa-i returneze banii. Toate bune pana acum, dar parca prea suna frumos.

    Asa si este, pentru ca, in primul rand, oferta este valabila timp de numai 30 de zile de la cumparare sau in limita a 1.500 km. Daca ne intrebati pe noi, ambele termene sunt prea scurte si, suntem convinsi, ca in majoritatea cazurilor clientii nu vor avea niciun fel de incident care sa-i convinga ca ar trebui sa renunte la masina pe care au dat cel putin 25.900 USD.

    Mai mult, ei pot sa-si ceara banii doar in momentul in care au facut dovada ca, intre timp, au cumparat o alta masina, tot de la Holden. Bon, cine are rabdare si destui bani pentru asta tot nu scapa.

    De ce? Pai pentru ca masina a carei valoare urmeaza sa fie rambursata trebuie sa se prezinte intr-o stare tehnica adecvata, respectiv modificarea ei este interzisa. Avand in vedere ca multi producatori te vitregesc de garantie daca ai montat o alarma pe masina, acest ultim punct de oferta lasa loc de multe interpretari si portite de scapare pentru Holden.

    Daca totusi totul este in ordine, clientul nemultumit mai trebuie sa astepte inca 7 zile pana cand compania de la antipozi da aprobarea finala sau… nu. Interesant.
    Vizualizari: 991