rss

Holden considera exportul lui Commodore in Europa

  1. 16/02/2007
  2. Tags: Commodore, Holden, Pontiac G8
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dupa ce l-a lansat pe piata americana sub forma lui Pontiac G8, reprezentantul lui GM pe continentul australian se gandeste serios sa faca acelasi lucru cu modelul Commodore si in Europa.

    Planul ii apartine chiar presedintelui GM Holden, Denny Mooney, care vede in Batranul Continent un teren propice pentru expansiunea internationala a marcii pe care o conduce.

    Anual se vand in Europa 25 de milioane de masini. Noi vrem sa comercializam aici doar 5.000 sau 10.000 de unitati. Pentru noi, asta ar insemna foarte mult”, a declarat australianul.

    Produsele marcii Holden se vand deja in Orientul Apropiat, Noua Zeelanda si Africa de Sud, acestei liste fiind foarte probabil sa i se alature si America de Sud.

    Holden a mai facut o incercare in Europa cu modelul Monaro, vandut in Marea Britanie sub numele Vauxhall VXR. La drept vorbind, nici numele Commodore nu este foarte strain de meleagurile noastre: cu exceptia acestei generatii, toate celelalte dinaintea ei au avut la baza sau au fost pur si simplu modele Opel redenumite.
    Vizualizari: 1016
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »