rss

Hitler, Stalin si Saddam incearca sa sensibilizeze soferii romani

  1. 07/11/2012
  2. Tags: Siguranta rutiera
    Vezi toate fotografiile (3)

    Soferii romani vor avea parte in curand de o campanie de sensibilizare care ii aduce in prim plan pe temutii Hitler, Stalin si Saddam. Cei trei lideri mondiali cunoscuti pentru atrocitatea lor ne arata ca de obicei victimele unui accident rutier sunt nevinovate.

    Daca pana acum priveam admirativ campaniile americane si europene de sensibilizare a soferilor, iata ca a sosit timpul ca si in Romania sa ruleze o astfel de initiativa. Semnata de  compania de publicitate Publicis Bucureşti si solicitata de ”Centrul de consultanta pentru victimele rutiere”, creatia ii aduna la un loc pe Hitler, Stalin si Saddam Hussein .

    Imaginile in care cele trei personaje negative sunt prezentate ca victime ale unor accidente rutiere sunt completate de un mesaj concludent:  ”Well, it's not like that. Usually, the victim is an innocent. Drive cautiously, save a life.” (”Ei bine, nu e chiar asa. De obicei, victimele sunt nevinovate. Conduceti prudent, salvati o viata”).

    Asadar, cu o oarecare doza de umor negru, campania ne atrage atentia ca in viata reala victimele unui accident rutier nu au nicio vina si ne indeamna sa avem grija atunci cand suntem la volan.

    Momentan, pe Internet au fost publicate doar trei postere in limba engleza, insa cel mai probabil vor urma si variantele in limba romana. 


    Sursa: LaurentiuBuica

    Vizualizari: 6221