rss

Hemi si festivalul LX

  1. 01/04/2007
  2. Tags: Chrysler, Dodge, Hemi, LX
    Vezi toate fotografiile (2)
    Ok, literele astea doua nu iti vor bate niciodata apropo-ul vizavi de celebrele V8-uri ale lui Chrysler/Dodge, dar asta este mai putin important: ceea ce va consemna istoria este prezenta a 400 de masini dotate cu astfel de propulsoare, care au participat la festivalul organizat la sediul DaimlerChrysler de pe coasta de Vest a Statelor Unite.

    Intrunirea nu a dus lipsa de „vedete” din cadrul concernului, printre ele numarandu-se Burk Brown (inginerul sef al programului LX), Kris Pakizer (brand manager al modelului 300C), Zoran Bogdanovic (brand manager al lui Dodge Charger si Magnum) si Sam Hubinette (maestrul derapajelor controlate al celor de la Mopar).

    Alaturi de acestia, si-a facut simtita prezenta si cei de la DUB, celebri customer-i prezentand cateva masini modificate inclusiv una din cele doua modele oficiale Barbie Edition, vopsite roz-argintiu si incrustate cu cristale Swarovski.

    Festivalul a inclus doua zile: una in care tot ce trebuia sa faci era sa arati ca ai un Hemi sub capota si una in care trebuia sa mergi pe pista si sa dovedesti ce poate el (si tu) sa faca.

    Nu au lipsit probele de contratimp, sesiunile de autocross si, evident, competitiile de burnout si de trasat cerculete pe asfalt. High five, dude!
    Vizualizari: 1051