rss

HB Special va fi produs in serie limitata (cu galerie foto)

  1. 16/01/2009
  2. Tags: HB, HB Special, Special
    Vezi toate fotografiile (18)


    HB Special este un roadster lansat in 2007, al carui design este inspirat de automobilele care luau startul in anii '50 in cursele Le Mans sau Mille Miglia. Initial, fratii olandezi Tino si Paul Huet (initialele HB se traduc prin Huet Brothers) au creat acest automobil special pentru a lua startul in cursele clasice organizate in Europa, insa cererea peste asteptari i-a determinat sa ia in calcul fabricarea lui HB Special intr-o serie limitata, destinata comercializarii.

    Construita pe un sasiu de Triumph TR6, masina de curse din "Tara Lalelelor" a pastrat motorul original al roadsterului britanic, un "6 in linie" care, insa, a primit pistoane Honda. In plus, pentru performante optime, olandezii au marit cilindreea de la 2.5 la 2.7 litri. 

    Huet Brothers pun la dispozitia potentiallori clienti trei versiuni, de 160, 180 si o varianta de top de peste 210 CP. Desi are un design retro, solutiile tehnice alese sunt de ultima ora: caroserie din fibra de carbon, cockpit realizat din aluminiu si, optional, diferential cu alunecare limitata.

    Iar pentru un pret cuprins intre 67.000 de euro si 80.000 euro (pentru versiunea de top dotata cu toate optionalele) cumparatorii se pot implica in procesul de fabricatie prin alegerea scaunelor, a volanului si a altor accesorii ce pot fi personalizate.

    Startul productiei a fost anuntat pentru inceputul acestui an, nu mai mult de 5, maximum 10 unitati fiind programate sa paraseasca liniile de asamblare anual, in functie de cerere.

    Pentru galerie foto completa dati click aici.

       
       
    Vizualizari: 840
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »