rss

Hansen GT-R: primele detalii

  1. 17/07/2007
  2. Tags: Hansen GT-R
    Vezi toate fotografiile (1)
    Producatorul olandez Hansen a dat publicitatii primele informatii cu privire la noul model GT-R, destinat pilotajului pe circuit inchis, ce va fi lansat ceva mai tarziu in acest an.

    La scurt timp dupa aceea, Hansen va elibera si versiunea de strada a acestui supercar, botezata GT.

    GT-R este un bolid cu doua locuri si motor central, cu o caroserie semimonococa realizata din aluminiu, otel si alte materiale compozite usoare, menite sa asigure o masa totala redusa si o rigiditate exceptionala.

    Datorita inclusiv a panourilor din fibra de carbon si sticla, dar si a geamurilor din plastic, masina va cantari doar 1.100 kg, floare la ureche pentru V10-le de cinci litri, 500 CP si 500 Nm ce va mormai in spatele ocupantilor habitaclului.

    Forta sa va fi preluata de o cutie de viteze cu sase trepte, ce o va transmite mai departe catre rotile din spate, insa, desi GT-R va fi echipat cu frane capabile (etrieri cu sase pistonase pe fata), atentie mare la parcurgerea virajelor: in misiunea de a face un supercar fara compromisuri, Hansen va sta departe de diferitele modalitati de control electronic al comportamentului masinii.

    Practic, cea mai buna veste de pana acum…
    Vizualizari: 791