rss

Hamilton, cel mai rapid pe circuitul de la Jerez

  1. 13/02/2009
  2. Tags: Hamilton
    Vezi toate fotografiile (1)

    Campionul mondial Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot in penultima zi de teste pe circuitul de la Jerez, in Spania.

    Hamilton a fost insa umbrit de RB25, masina echipei Red Bull, condus de Vettel, care a terminat cu numai 0.001 secunde in spate , avand in vedere ca a continuat sa-si arate potentialul abia in ziua a patra de antrenamente.

    Sebastien Bourdais, Toro Rosso, in primul sau test de cand si-a confirmat participarea pentru sezonul 2009, a avut cel mai rapid timp al zilei, terminand cu peste doua secunde inaintea lui Hamilton.

    Pilotul McLaren, depasit de coechipierul sau, Heikki Kovalainen, a realizat 93 de tururi la volanul lui MP4-24 si s-a aratat multumit dupa ziua de munca.”Testul de astazi mi-a oferit o prima sansa sa conduc masina in conditii de vreme calda si asfalt uscat si sunt foarte incurajat de ceea ce am simtit. Masina este puternica, foarte asemanatoare cu cea de anul trecut de fapt. Nu dureaza mult sa te obisnuiesti cu noile butoane din cockpit, dar adevaratul test pentru toata lumea vor fi slickurile ce vor fi utilizate in prima cursa de la Melbourne, luna viitoare.”

     

    Vizualizari: 619