rss

Hamilton a fost tradat!

  1. 21/10/2008
  2. Tags: Lewis Hamilton, Uri Geller
    Vezi toate fotografiile (1)


    Cu numai o cursa inainte de finalul sezonului de Formula 1, Lewis Hamilton a fost tradat tocmai de compatriotii sai! Tabloidul britanic Sunday Star a tradat secretul datorita caruia pilotul de 23 de ani a ajuns liderul clasamenului la zi, cu sapte puncte avans fata de urmatorul clasat, Felipe Massa.

    Conform publicatiei din Insula, Hamilton a beneficiat in ultima cursa de ajutorul iluzionistului Uri Geller. Da, ati citit bine, pilotul McLaren Mercedes a recurs la vrajitorie pentru a castiga primul titlu din cariera! Uri Geller este un iluzionist de origine israeliana care sustine ca are puteri paranormale si poate influenta acele de ceasornic doar cu puterea gandului. Prietenia dintre cei doi s-a nascut in urma cu o luna, cand s-au intalnit pentru prima oara. Potrivit cotidianului britanic, citat de Realitatea.ro, Lewis Hamilton a primit sfaturi din partea lui Geller si a beneficiat de sedinte de concentrare pentru a influenta viitorul.

    Adevarul a iesit, in final, la suprafata, iar oamenii care l-au descoperit sunt mandri de fapta lor. Tot ei sunt, probabil, cei care considera ca "martienii" exista si au culoarea verde, iar Bin Laden inca se ascunde in Afganistan. Din fericire, in Marea Britanie (inca) mai exista oameni cu picioarele pe pamant, care nu sunt de acord cu prietenia dintre Lewis Hamilton si Uri Geller si il considera pe iluzionist un simplu sarlatan, care nu are nicio influenta asupra evolutiei pilotului britanic.

    Oricum, asteptam din partea Sunday Star confirmarea sedintelor voodoo la care ia parte in mod frecvent Hamilton, a faptului ca doarme cu un picior de gaina sub perna, a intalnirilor din miez de noapte din cimitirul orasului si vizitelor frecvente in Romania, la casa Mamei Omida!
    Vizualizari: 787
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »