rss

Hamilton - incantat dupa primul test in 2009

  1. 22/01/2009
  2. Tags: Formula 1, Hamilton, McLaren
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hamilton a declarat la intoarcerea pe pista, pentru prima data dupa castigarea campionatului in Noiembrie 2008, ca este foarte incantat dupa prima zi de teste cu McLaren pentru sezonul 2009.

    Britanicul a preluat monopostul MP4-24 de la pilotul de teste Pedro de la Rosa si a realizat 81 de tururi in noua masina pe circuitul de la Portimao. S-a oprit doar pentru scurt timp la un moment dat pe circuit, atunci cand, in cursul diminetii, motorul s-a oprit.

    “A fost placut sa ma intorc la echipa, mi s-a parut ca nici nu am lipsit pentru ca mi-a fost foarte usor sa revin la rutina”, a spus Hamilton reporterilor. “Este uluitor cand ma gandesc ca, desi in timp ce eram la Woking pe timpul ierniii n-am mai condus propriu-zis o masina de Formula 1 de la Gand Prix-ul din Brazilia de acum doua luni, astazi totul mi s-a parut atat de firesc”.

    Acest prim test a avut in principal ca scop acomodarea mea cu noua masina, cu noile reguli si transmiterea unui feedback catre ingineri. N-am urmarit obtinerea celui mai bun timp.”, a spus Hamilton. Campionul mondial a adaugat ca se asteapta la un program de antrenament extrem de intens pentru urmatoarele saptamani.

    “Avand in vedere limitarea sesiunilor de teste in timpul sezonului si cele cateva sesiuni din urmatoarele doua luni, va urma o perioada foarte intensa si cu siguranta critica pentru fiecare echipa.”

     

    Vizualizari: 762