rss

GTM 40TR va avea 300 CP

  1. 27/02/2007
  2. Tags: 300CP, GTM 40TR
    Vezi toate fotografiile (2)
    Compania care ii face de zor concurenta lui Ariel Atom va mari puterea kart-ului de sosea 40TR (de la Track and Race) pana la 300 CP si ii va ameliora designul exterior.

    Anuntul a venit dupa ce mai multi viitori clienti ai marcii din Midland au solicitat o crestere a potentialului dinamic dezvoltat de motor.

    „Clientii nostri ne-au atentionat ca si-ar dori o versiune si mai puternica a lui 40TR, iar noi ne-am conformat dopand motorul Honda (cel de doi litri de pe type R – n.r.), facand masina si mai rapida”, a declarat Lloyd Taylor, managerul general al GTM Cars Ltd.

    Chiar foarte rapida, am adauga noi, cei 80 CP in plus rezultand intr-o acceleratie 0-100 km/h in 3,5 secunde si o viteza maxima de 241 km/h.

    Aceste performante echivalente cu cele dezvoltate de supercar-uri mult mai puternice se datoreaza intr-o uriasa masura si constructiei din aluminiu al micutei fuzee cu doua locuri, care poate ajunge in garajul oricarui interesat pentru doar 16.000 de lire sterline (putin peste 20.000 de euro).

    Cei interesati de primele teste pot face rezervari de pe acum, dar nu va asteptati sa faceti turul de circuit al vietii voastre mai devreme de mijlocul lunii mai.
    Vizualizari: 1006