rss

Grupul LEGO prezinta masina visurilor: noul LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3

  1. 29/05/2022
    Vezi toate fotografiile (3)

    LEGO ii plaseaza pe pasionatii de supercaruri in fata volanului celui mai recent model Ferrari, prin intermediul noii machete LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3. Modelul format din 3.778 de piese etaleaza o puzderie de detalii si functii care reflecta maiestria inginereasca si design-ul elegant al producatorului de automobile de vis. 
    Pentru a reda cat mai autentic spiritul competitiv al Ferrari, noul model LEGO Technic realizat la scara 1:8 dispune de o cutie de viteze in 8 trepte cu padele, motor V12 cu pistoni in miscare si jante argintii stralucitoare. Fanii se pot apropia de centrul actiunii, recreand design-ul elegant si aerodinamica noului Ferrari Daytona SP3 pe masura ce asambleaza bolidul rosu care atrage toate privirile in trafic. 
    Portierele de tip fluture dezvaluie un interior elegant, cu un habitaclu recreat perfect si volan cu logoul calutului cabrat, detaliile aparte ale acestui model vizionar fiind redate cu precizie absoluta. 
    Cel de al patrulea model din seria LEGO Technic Ultimate Car Concept are, atunci cand este asamblat, o inaltime de peste 14cm, 59 cm lungime si 25cm latime. Fanii se pot bucura de o experienta imersiva vizitand pagina www.LEGO.com/Ferrari-Daytona-SP3 pentru mai mult continut exclusiv.  
    „Acest model este un testament al excelentei care sta la baza etosului Ferrari si al grupului LEGO. Nu a fost omis niciun detaliu in materie de design, si pot sa spun ca, desi am un istoric in inginerie, sunt uimit de atentia la detalii si precizia cu care a fost realizat acest model, la o scara atat de mica. Suntem extrem de norocosi ca putem sa lucram indeaproape cu Ferrari pentru a le oferi fanilor sansa sa-si transforme visurile in realitate construind aceasta macheta care reflecta excelenta competitivitatii.”, a declarat Niels B Christiansen, CEO Grupul LEGO. 
    Modelul The LEGO Technic Ferrari Daytona SP va fi disponibil incepand cu 1 iunie 2022 exclusiv in magazinele LEGO, urmand sa fie distribuit si in magazinele de retail incepand cu 1 august 2022. 
    Pentru fanii care isi doresc mai multa actiune, Grupul LEGO si Ferrari au creat impreuna o carte pentru masutele de cafea, ilustrand si mai multe detalii de design ale modelului. Cartea expune nivelul de excelenta in inginerie si inovatie, un liant al celor doua branduri, oferind totodata o perspectiva indeaproape a procesului colaborativ de conceptualizare, design si productie a modelului. De asemenea, sunt incluse interviuri cu designerii Grupului LEGO si Ferrari, dar si cu Kjeld Kirk Kristiansen, proprietarul Grupului LEGO, cu privire la insemnatatea acestui model pentru el. Cartea LEGO Technic Daytona SP3 The Sense of Perfection va fi disponibila exclusive pe LEGO.com, la nivel global, incepand cu 1 iunie 2022, intr-un tiraj limitat de 5.000 de copii. 

    Vizualizari: 1049
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »