rss

Gronholm n-a luat decizia in privinta viitorului sau

  1. 06/08/2007
  2. Tags: Raliul finlandei
    Vezi toate fotografiile (1)
    Marcus Gronholm anunta la finele primei jumatati a campionatului ca va folosi vacanta pentru a lua o hotarare in ceea ce priveste viitorul sau. Nu a facut-o insa, si, inaintea Raliului Finlandei, a precizat ca va da raspunsul la finele intrecerii. Insa n-a respectat nici acest termen, amanand momentul in care isi va anunta decizia.

    Veteranul de 39 de ani, campion mondial in 2000 si 2002 si lider la zi al WRC, este in ultimul an de contract cu BP-Ford. Echipa i-a propus sa semneze pe inca un an, mai ales ca rezultatele team-ului sunt foarte bune, dar Marcus ezita. “Este greu sa renunti cand lucrurile merg bine. Sunt insa la varsta la care nu-mi mai este usor nici sa stau departe de casa", spune Gronholm.

    Finlandezul spune ca putea lua mult mai usor decizia de a continua daca numarul de raliuri dintr-un sezon era mai mic. Acest deziderat al echipelor si pilotilor nu se va implini insa mai devreme de 2009, lucru deja anuntat de forul mondial.

    In ceea ce priveste viitorul, Gronholm nu exclude varianta de a concura in Dakar, intrecere la care participa deja alti doi fosti campioni mondiali din WRC, Carlos Sainz si Colin McRae. El spune ca este o intrecere periculoasa, pentru ca trebuie sa mergi foarte repede pe drumuri pe care nu ai facut recunoasteri, dar este o competitie spectaculoasa, care poate reprezenta o optiune in momentul in care va renunta la raliuri.
    Vizualizari: 734
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »