rss

Green Car Event, la AFI Palace

  1. 22/06/2011
  2. Tags: electric car, Hibrid
    Vezi toate fotografiile (1)

    Romanii interesati de tehnologiile de propulsie alternativa, felul in care acestea functioneaza si actioneaza asupra mediul inconjurator, pot veni la Green Car Event 2011, primul eveniment din Europa destinat masinilor ecologice. Publicul este asteptat la AFI Palace, in perioada 24-26 iunie.

    Green Car Event 2011 a aduce in atentia publicului cele mai „verzi” masini aflate in productie in prezent sau inca in stadiul de prototip. Aici vor fi expuse si explicate modele reprezentative din oferta BMW, MINI, Mercedes-Benz, smart si Lexus.

    Prima editie a evenimentului gazduieste in premiera pentru Europa de est doua concepte cu propulsie integral electrica pe care expozantii le aduc in România doar pe perioada Green Car Event. Conceptele sunt 100% functionale si vor fi la dispozitia publicului pentru a fi testate in cateva sesiuni stabilite si anuntate dupa deschiderea oficiala ce va avea loc vineri, 20 iunie, la orele 12:00.

    Pe parcursul celor trei zile vor avea loc serie de activitati interactive menite sa descifreze conceptele aparent complicate privind modul de functionare eco si sistemele alternative de propulsie. Pe lânga prezentarile tehnice se ofera celor interesati si oportunitatea sa testeze modele electrice si hibrid cu plecare din parcarea complementara Green Car Event.

    Vizualizari: 4468