rss

Greatest show on earth

  1. 06/12/2006
  2. Tags: SEMA Show
    Vezi toate fotografiile (2)
    Orice american mandru de industria auto din tara sa ar folosi aceste cuvinte pentru a descrie evenimentul numit SEMA Show, probabil cea mai grandioasa si mai concentrata forma de manifestare a spiritului „Stars & Stripes”, inchinata fenomenului auto.

    Este gigantic, fara reguli si organizat in cel mai potrivit oras cu putinta – Las Vegas –, salonul care atragand, deopotriva, producatori din zona aftermarket si industria de serie (americani sau nu), gata sa dovedeasca pentru ultima data cu ocazia acestui an de ce sunt in stare atelierele sau, dupa caz, uzinele lor.

    Asa cum ei insisi se descriu, SEMA este autoritatea suprema a tot ceea ce misca in domeniul accesoriilor de tip aftermarket si tuning, sursa pentru activitatile de cercetare, initiatoare de trend-uri si motor pentru cresterea pietei de specific. Mai pe intelesul tuturor – nu vii la SEMA Show, nu existi si, cel putin in SUA, aceste cuvinte sunt luate foarte in serios.

    Salonul de anul acesta ne-a convins si pe noi: tot ce a fost mai important in Las Vegas Center Convention va este prezentat numai aici. Play game...
    Vizualizari: 965