rss

Grande Punto in stil Carzone

  1. 03/07/2007
  2. Tags: Carzone, Fiat grande punto, Grande punto
    Vezi toate fotografiile (1)
    Polonezii de la Carzone Specials au o experienta de 18 ani de activitate in styling si s-au specializat in ultima vreme pe modelele din clasa compacta, care, fara indoiala, prin volumul mare de exemplare vandute, reprezinta premisele unei buni afaceri. Ei bine, nu face exceptie de la regula nici ultima lor realizare, kitul de caroserie pentru Fiat Grande Punto.

    Baza de pornire este oricum o masina interesanta ca forma. Aspectul final este insa mai spectaculos si a fost obtinut prin inlocuirea barilor fata si spate cu unele complet noi (lucru valabil pentru modelele cu 3 si 5 usi), prin montarea unui set de praguri si prin lipirea pleoapelor de faruri.


    Demo-car-ul companiei este dus catre extrem prin instalarea unei suspensii coil-over complete de la KW, care permite reducerea garzii la sol cu 80 mm pe fata si 60 mm pe puntea spate. Jantele ACE sunt de 7J x 19 inch, incaltate cu anvelope Uniroyal Rainsport 225/30/19.

    Kitul de caroserie (do-it-yourself) vine cu instructiuni complete de montaj, toate fiting-urile necesare, plasa de aluminiu racing si certificat de omologare TUV Germania. Astfel ca un client de Grande Punto poate sa isi monteze singur kit-ul sau sa fie sigur ca nu va avea parte de o „teapa” din partea lucratorilor atelierului la care apeleaza, dar si, in plus, ca nu va avea probleme privind legalitatea noii sale masini.
    Vizualizari: 1060