rss

Grand Cherokee cu facelift

  1. 01/04/2007
  2. Tags: Chrysler, facelift, Grand Cherokee, Jeep
    Vezi toate fotografiile (2)
    Grupul Chrysler a prezentat, la Salonul Auto de la New York, varianta cu facelift a SUV-ului Grand Cherokee, un pic mai devreme decat fusese anuntata.

    Schimbarile exterioare sunt chiar neglijabile, ceea ce le face greu de descoperit la prima vedere. Astfel, de acum, grila frontala musca mai mult din bara, farurile sunt mai rotunjite si pot fi comandate cu Xenon.

    Farurile de ceata au fost coborate pentru o eficienta sporita. Impatimitii de off-road vor fi bucurosi sa afle ca o parte din elementele frontale ale caroseriei sunt demontabile, riscul avarierii lor fiind eliminat.

    Tot la categoria schimbarilor exteriore se incadreaza si stopurile, care au fost usor retusate.

    Gama de motorizari s-a imbogatit cu un V8 de 4,7 litri, capabil de 291 CP si 437 Nm, fiind mai puternic (cu 24%) ca cel pe care-l inlocuieste, dar si mai economic (chiar daca Jeep nu spune cu cat). In plus este dotat cu un sistem flex-fuel, functionand si cu E85.

    Raman neschimbate restul de motorizari, adica V6 3,7 litri, V8 HEMI 5,7 litri si V8 HEMI 6,1 litri de pe SRT-8. Pe frontul diesel gasim motorul de origine Mercedes de 3 litri, in format V6.

    Oficialii au anuntat ca si interiorul a fost imbunatatit, dar, din pacate, n-au furnizat poze in acest sens.

    Sunt disponibile si noi gadget-uri, cum ar fi un nou sistem de infotaiment cu hard disk de 20 GB si sistemul de televiziune prin satelit SIRIUS, disponibil pe bancheta din spate.
    Vizualizari: 1020