rss

Gordon Murray planuieste o noua masina

  1. 14/06/2007
  2. Tags: Gordon Murray, McLaren F1
    Vezi toate fotografiile (1)
    Fiecare fan adevarat al industriei supercar-urilor stie ca orice viitoare masina la care si-a adus contributia un “oarecare” Gordon Murray trebuie sa fie cu adevarat sublima, insa creatorul lui McLaren F1, recent patron al companiei Gordon Murray Design Limited, are in plan un model mult mai pacifist.

    Pe 4 iulie, firma britanicului isi va deschide oficial portile (ea este sprijinita financiar de catre Caparo Group si o firma de investitii din Statele Unite), acesta urmand sa comunice planul de investitii luna viitoare; totusi, el a dezvaluit inca de pe acum unei presigioase reviste din Insula ca “noul proiect este un mijloc de transport personal, dar vehiculul va fi atat de radical incat va trebui sa-i lasam pe oameni sa il conduca zi de zi, la orice ora”.

    Asta inseamna ca, cel mai probabil, nu vom mai vedea ceva care sa treaca de 370 km/h, insa ne putem astepta totusi la un pachet care sa combine performanta cu spiritul practic, lucru subliniat si de Murray.

    “Pasiunea mea este pluralitatea. Daca vrei sa faci ceva care sa reprezinte un pas inainte fata de celelalte produse de pe piata sau care sa ajute oamenii sa iasa din aglomeratii sau sa respecte mediul, o faci printr-un produs de acest gen”.

    Nu pare a fi un vehicul cu care ne-a obisnuit Gordon Murray, dar, pe de alta parte, ganditi-va ca putini se asteptau si la incredibilul Caparo T1.
    Vizualizari: 1007