rss

Goodyear lanseaza Fuelmax Performance, anvelopa special gandita pentru a reduce consumul de carburant

  1. 19/09/2018
  2. Tags: Anvelope, cauciucuri, Goodyear, pneuri
    Vezi toate fotografiile (4)

    Goodyear lanseaza anvelopele Fuelmax Performance care eficientizeaza consumul de combustibil si reduc emisiile de dioxid de carbon. Sunt anvelope special gandite pentru vehicule utilitare de tonaj mare care pot sa scada consumul de carburant al unei flote de 100 de TIR-uri pana la 51.000 de litri anual.

    Goodyear lansează FUELMAX PERFORMANCE - cea mai eficientă gamă de anvelope pentru reducerea consumului de combustibil - cu ocazia târgului IAA pentru Vehicule Comerciale 2018. Noile anvelope, primele anvelope Goodyear având compoziția benzii de rulare în întregime din siliciu, sunt notate cu calificativul A pentru eficiența combustibilului și îndeplinesc toate condițiile 3PMSF (Muntele cu 3 piscuri și fulgul de nea) pentru anvelopele de iarnă. Aceste anvelope sunt potrivite pentru flotele care parcurg distanțe lungi, reducând costurile pentru combustibil și ajutând producătorii de camioane să îndeplinească obiectivele UE pentru viitor, cu privire la cantitatea de emisii de CO2 ale vehiculelor.

    De asemenea, două noi aplicații mobile Goodyear Proactive Solutions vor fi prezentate în cadrul evenimentului IAA, aplicații care oferă noi beneficii managerilor de flote și șoferilor. Combinația dintre Goodyear Proactive Solutions și anvelopele

    Fuelmax Performance este esențială pentru a îmbunătăți performanța și pentru a reduce costurile totale de deținere și de emisii.

    Noile anvelope vin în întâmpinarea noilor propuneri legislative ale UE de a reduce emisiile de dioxid de carbon ale vehiculelor de mare tonaj cu 15% până în 2025 și cu 30% până în 20302.

    “Anvelopele sunt esențiale pentru mobilitatea sustenabilă și sunt componente de bază pentru performanța vehiculelor. Noile anvelope Goodyear Fuelmax Performance demonstrează că noi înțelegem provocările și oportunitățile pe care obiectivele de protejare a mediului le lansează clienților noștri. Mai mult decât atât, acestea arată angajamentul nostru de a susține flotele și vehiculele cu echipare originală în demersul de a îndeplini aceste obiective și de a reduce costurile. Anvelopele sunt doar o parte din întregul ansamblu. Ne străduim să lucrăm împreună cu partenerii noștri din industrie pentru a furniza soluții inovative și complete pentru a reduce costurile, a reduce impactul asupra mediului înconjurător și de a contribui în programul de mobilitate al UE. Cheia succesului în acest demers este să creștem potențialul anvelopelor, iar Goodyear Proactive Solutions și alte servicii conexe pot reuși, pe mai departe, să crească profiturile și să reducă emisiile,” a declarat David Anckaert, Vice Președintele Goodyear Commercial Tires Europa.

    GAMA FUELMAX PERFORMANCE

    Anvelopele Fuelmax Performance au fost create pentru eficiență maximă a combustibilului, cu generare termică scăzută și rezistență scăzută la rulare, pentru vehicule care parcurg distanțe lungi. Au primit calificativul A pentru eficiența combustiei și calificativul B pentru aderență pe suprafețe umede, o singură undă pentru zgomotul exterior și performanță 3PMSF pentru anvelopele de iarnă, fiind primele anvelope de camioane de la Goodyear care au compoziția benzii de rulare în întregime din siliciu. Construcția acestora asigură o distribuție extrem de regulată a presiunii pe toată suprafața benzii de rulare, fiind potrivite pentru uzură normală și kilometraj mare, indiferent de condițiile pe care le-ar întâmpina într-o călătorie de lungă durată.

    Gama Goodyear Fuelmax Performance cuprinde două anvelope Fuelmax S Performance de direcție și o anvelopă Fuelmax D Performance de tracțiune. Anvelopele Fuelmax Performance de direcție și tracțiune, împreună cu anvelopele Goodyear Fuelmax T pentru remorcă - notate, de asemenea, cu calificativul A pentru Eficiența Combustiei - oferă economii consistente pentru combustibil și reduc emisiile de CO2.

    O flotă de 100 de vehicule pentru distanțe lungi care folosește această combinație de anvelope, ar putea economisi până la 214.000 de litri de combustibil diesel pe an și ar putea reduce până la 557.000 kg de CO2 - economisind până la 290.000 euro din costurile pentru combustibil3.

    Un beneficiu comun al gamei este marcajul electronic RFID din interiorul fiecărei anvelope, care permite o identificare simplă cu ajutorul unui dispozitiv extern legat la sistemul de management al anvelopei, pentru a oferi viitoare beneficii de conexiune.

    FUELMAX S PERFORMANCE

    Anvelopele de direcție Fuelmax S Performance au dimensiunile 315/70R22.5 și 385/55R22.5. Anvelopele de direcție pe dimensiunea 315/70R22.5 au cinci nervuri, iar cele pe dimensiunea 385/55R22.5 au șase nervuri, ambele având caracteristici ale benzii de rulare care optimizează  distribuția apei și uzura obișnuită, cu buna păstrare a performanței de frânare pe suprafețe umede, pe tot parcursul vieții anvelopelor.

    FUELMAX D PERFORMANCE

    Anvelopa de tracțiune Fuelmax D Performance este produsă pe dimensiunea 315/70R22.5 și este prevăzută cu tehnologia IntelliMax Groove. Designul benzii de rulare sprijină tracțiunea și curățarea prin intermediul canelurilor auto-generate care apar la uzura de 60%, pentru a asigura o tracțiune îndelungată, kilometraj crescut și rezistență scăzută la rulare. Vizibilitatea completă a adâncimii profilului benzii de rulare, în orice poziție, este asigurată de 16 ferestre de măsurare.

    Vizualizari: 3154
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »