rss

Golf 6 va fi mult mai profitabil

  1. 28/08/2008
  2. Tags: Golf 6, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)


    “Vom vinde 600.000 de exemplare pe an” - a declarat Detlef Wittig, director comercial Volkswagen, intr-un interviu acordat unei reviste germane.
    Cea de-a sase generatie a venerabilului Golf va fi dezvelita la Salonul Auto de la Paris, moment in care vor debuta si vanzarile.

    Succesul la care se asteapta oficialii germani va fi influentat, in mod sigur, si de faptul ca pretul este cu doar 200 euro mai mare (incepand de la 16.500 euro, in Germania) decat in trecut, drept urmare ei se asteapta ca 100.000 de exemplare sa fie vandute pana la sfarsitul anului.

    Noul target nu va fi cu mult mai mare decat realizarile lui Golf 5 (din acesta, anul trecut, s-au vandut 580 de mii de bucati), insa fiecare exemplar va fi mult mai ieftine de produs, deci Volkswagen si-a atins telul pentru care a prezentat Golf 6 mai repede decat era programat.

    Momentan un Golf 5 este asamblat in 48 de ore - un timp urias, mai ales daca este raportat la eficienta japonezilor -, in timp ce in cazul lui Golf 6 va scadea la jumatate si vor fi economisiti 300 de euro pe fiecare exemplar construit.
    Vizualizari: 731