rss

GM pregateste un nou Chevy

  1. 29/05/2007
  2. Tags: Buick Enclave, Chevy, GM
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ceea ce a inceput cu Buick Enclave (foto) si a continuat cu Saturn Outlook si GMC Acadia trebuie sa se termine, logic, cu un Chevrolet, cea mai populara marca a numarului doi mondial trebuind, la randul ei, sa beneficieze de avantajele oferite de noua si moderna linie de modele cross-over lansate recent in SUA.

    Totusi, viitorul Chevy (ce se va numi, probabil, Traverse) are un mare hop de trecut: sa-i faca pe yankei a uite numele Trailblazer.

    Da, istoricul nume Trailblazer va disparea pana in 2010 de pe lista de modele GM, urmand a fi inlocuit de catre Traverse, al patrulea model fabircat pe platforma tehnica a lui Enclave.

    Acesta este si motivul pentru care Chevrolet a fost ultimul servit, teama de a nu intra intr-o concurenta fratricida cu Trailblazer invingand dorinta de a profita rapid de pe urma noutatii absolute.

    Noua masina va fi produsa de la anul la uzina Spring Hill din Tennessee si este de asteptat sa aiba soarta fericita a suratelor sale Outlook si Arcadia, care si-au dublat vanzarile de la inceputul anului si au ocupat luna trecuta circa 4% din totalul volumului de vanzari al lui GM.
    Vizualizari: 941