rss

GM pregateste fabricile pentru viitorul Astra

  1. 17/04/2007
  2. Tags: Astra, GM, Trollhatan
    Vezi toate fotografiile (1)
    Divizia europeana a numarului unu mondial a anuntat deja cele patru fabrici de pe teritoriul Batranului Continent care vor produce viitoarea generatie de masini compacte, ce va inlocui din 2010 gama actuala Astra.

    Acestea sunt Ellesmere Port din Marea Britanie, Bochum din Germania, Trollhatan (foto) din Suedia si Gliwice din Polonia.

    Din calcule a fost omisa uzina din Antwerp, Belgia, fapt care i-a determinat pe specialisti sa conchida ca aceasta urmeaza sa fie probabil inchisa; totusi, oficialii GM au respins aceasta ipoteza, declarand ca deocamdata se fac anumite studii asupra situatiei fabricii, una dintre posibilitati fiind ca ea sa produca masini la capacitate minima in viitorul apropiat.

    Revenind la celelalte patru facilitati mai norocoase, mentionam ca investitiile de modernizare ii vor costa pe americani peste 3,1 miliarde de euro, bani care le va aduce o ameliorare a productivitatii cu mai mult de 30%.  

    Acest aspect este vital pentru planurile viitoare ale lui GME, care doreste sa produca 750.000 de modele compacte anual, o crestere importanta de la cele 535.000 de asemenea masini in prezent.
    Vizualizari: 952