rss

GM amana inceperea productiei pentru Chevrolet Camaro

  1. 11/01/2009
  2. Tags: Camaro, Chevrolet, General Motors, GM
    Vezi toate fotografiile (1)


    General Motors amana inceperea productiei lui Camaro cu o luna, dar nu se grabeste sa dea o explicatie clara de ce. Initial, liniile de productie din fabrica din Oshawa (Ontario) urmau sa fie puse in functiune pe 16 februarie, dar data a fost decalata cu luna, pana pe 16 martie.

    “Suntem nevoiti sa amanam productia din diverse motive, despre care nu o sa vorbesc acum, dar nu-i motiv de ingrijorare” - a declarat un oficial GM.

    Pe de alta parte, americanii ar trebui sa se grabeasca, caci 10.000 de clienti isi asteapta deja masinile si orice intarziere poate descuraja alti potentiali cumparatori.

    Luna trecuta, GM a dat in judecata un furnizor falimentar care refuza sa transfere producatorului din Detroit know-how-ul necesar fabricarii unor componente, deci zvonurile sustin ca asta ar fi motivul intarzierii.

    De aici si pana la a presupune ca General Motors se va grabi sa recupereze terenul pierdut si ca e posibil sa apara probleme de fiabilitate e doar un pas, astfel ca, practic, viitorul lui Camaro poate depinde de ce va face fabricantul din Detroit in luna de “gratie” pana la demararea productiei.
    Vizualizari: 997