rss

Ghosn prezinta planurile Nissan/Infiniti

  1. 14/05/2008
  2. Tags: Ghosn, Infiniti, Nissan
    Vezi toate fotografiile (2)
    Numarul unu de la Nissan a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, rezultatele financiare pentru 2007, respectiv planurile celor doua companii pentru urmatorii cinci ani.

    In ciuda faptului ca vanzarile din Japonia au scazut cu 2,5 procente, cele globale au crescut cu 8,2%, iar cele europene cu un masiv 18%. Traduse in cifre, toate acestea inseamna ca Nissan a avut o cifra de afaceri de aproape 100 de miliarde de dolari (94,6 miliarde) si un profit operational de aproape 7 miliarde (6,91).
    Succesul de peste hotare este atribuit celor 11 modele noi ce au fost lansate, printre care cele mai importante sunt GT-R, Murano, Altima Coupe, Infiniti EX CUV si coupe-ul G37.

    In urmatorii cinci ani producatorul nipon vrea imbunatateasca managementul, sa cotinue programul masinilor cu emisii zero si sa-si mareasca profitul cu 5% pentru perioada 2008-2012.
    Invazia europeana a lui Infiniti va continua, dar marca de lux va fi introdusa si pe alte piete, cum ar fi Orientul Mijlociu, Brazilia, Rusia, China si India.
    Vizualizari: 784