rss

Ghosn inca mai vrea alianta Nissan cu un producator american

  1. 30/07/2007
  2. Tags: Ghosn, Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)
    Boss-ul Renault-Nissan si-a exprimat inca o data interesul vizavi de o posibila alianta cu unul din cei trei mari producatori americani.

    Zvonurile legate de o astfel de miscare au aparut prima data acum aproximativ un an de zile, cand “The Cost Killer” a anuntat presa ca poarta discutii in acest sens cu General Motors.

    Dupa ce negocierile au esuat, Ghosn a declarat totusi, intr-un interviu acordat publicatiei Financial Times, ca in continuare este interesat de o alianta strategica.

    Intre timp, conglomeratul francezo-japonez n-a stat degeaba, deschizand o serie de discutii cu producatorul indian Bajaj, cu scopul de a produce un model super-ieftin dedicat pietei locale (despre care puteti citi aici).

    Ghosn a tinut sa precizeze ca momentan nu este angrenat in niciun fel de discutii, dar ca oferta sa de colaborare ramane deschisa celor care vor sa o asculte.

    De asemenea, au aparut si alte zvonuri, conform carora Carlos pusese ochii si pe Volvo, dar brazilianul le-a infirmat repede, poate si din cauza esecului pe care compania franceza l-a suferit intr-o asociere similara cu suedezii in trecut.
    Vizualizari: 781