rss

Gerhard Berger are viitorul deschis in F1

  1. 28/01/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Gerhard berger
    Vezi toate fotografiile (1)

    Gerhard Berger recunoaste ca inca nu si-a terminat treaba in Formula 1, dar ca nu are regrete daca nu va ma lucra niciodata in acest sport.

    Austriacul a parasit cursele la sfarsitul anului trecut dupa ce a vandut 50% din actiunile detinute la Toro Rosso sefului Red Bull, Dietrich Mateschitz.

    Si, desi nu urmareste momentan sa se intoarca in actiune, avand in vedere ca anul trecut a devenit seful unei echipe castigatoare, ii este foarte clar ca e departe de a renunta la acest sport. “Cand am terminat cu BMW, am iesit castigator. Acum aceasta este doar o circumstanta. Sunt chiar multumit sa inchid cu succes un capitol si sa vad ce imi aduce viitorul.”

    Dar, in ciuda faptului ca planurile de viitor raman deschise, Berger afirma ca nu urmareste vreo oportunitate de a reveni in sport. ”Daca va aparea ceva, atunci voi vedea ce voi face. Nu caut nimic. Va veni cand va veni. Nu vad sensul sa fac ceva diferit, pentru ca am fost implicat in curse 30 de ani. Daca ma dedic  unei activitati mi-ar placea sa fac ceva la care sa-mi foloseasca experienta. Insa sunt relaxat. Daca nu se intampla nimic voi fi fericit sa merg si doar sa privesc cursele, sa fiu un fan.”

    Vizualizari: 812