rss

Geneva 2009: Volkswagen prezinta Caddy 4MOTION cu ampatament lung

  1. 03/03/2009
  2. Tags: Volkswagen, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    La Salonului Auto de la Geneva din acest an, Volkswagen Autovehicule Comerciale va prezenta o versiune pentru fiecare model de succes din seriile Caddy si T5 Multivan. Caddy 4MOTION se remarca in special prin tractiunea oferita, precum si prin pozitia unica la nivelul segmentului sau.

    Modelul versatil Caddy 4MOTION, lansat recent, cu tractiune integrala permanenta satisface exigentele formulate de numerosi clienti din regiunile montane. Puterea modelului Caddy 4MOTION este distribuita cu ajutorul cuplului Haldex de ultima generatie, cu sistem electronic de control.


    Caddy 4MOTION este propulsat de un motor turbodiesel cu patru cilindri care dezvolta 77 kW (105 CP) si cuplu motor maxim de 250 newton-metri. Propulsorul economic TDI este disponibil in versiunea standard cu o cutie de viteze cu 6 trepte si filtru de particule de motorina (DPF), respectand standardele de emisii impuse de norma euro 4. Combinatia dintre TDI, DPF si 4MOTION asigura un consum foarte redus de carburant de numai 6.6 sau 6.7 litri de motorina la 100 km pentru versiunile "Kombi", respectiv "Life". Aceasta inseamna ca, din punct de vedere teoretic, este posibila parcurgerea unei distante de aproape 900 km cu un singur plin (60 litri).


    Volkswagen Autovehicule Comerciale a proiectat modelul Caddy cu tractiune integrala special pentru clientii persoane juridice si fizice care utilizeaza acest model in mod frecvent in regiunile montane sau care trebuie sa conduca in conditii atmosferice nefavorabile pe carosabil neconsolidat. Pentru persoanele private, modelul se adreseaza soferilor modelului Caddy care efectueaza deplasari pe teren accidentat, necesitand astfel un autovehicul cu caracteristici optime ale sistemului de tractiune.
    Volkswagen Autovehicule Comerciale ofera modelul Caddy 4MOTION in trei versiuni de echipare: "Furgon", "Kombi" si "Life". Preturile incep de la 17.104,00 euro (fara TVA) pentru versiunea Furgon si 19.278,00 euro pentru Life (inclusiv TVA). Ambele oferte includ ESP si sistem de asistenta la pornirea in rampa in dotarea standard.
     

    Vizualizari: 979