rss

Generalul Lee vandut pe 10 milioane de dolari!

  1. 06/05/2007
  2. Tags: Charger, General Lee
    Vezi toate fotografiile (2)
    Nu, nu este vorba de ramasitele celebrul comandat al fortelor armate confederate din timpul razboiului civil american, ci de la fel de celebrul model Dodge Charger din recentul remake al filmului “Dukes of Hazzard”, ajuns sa fie vandut pe eBay cu aceasta suma chiar de catre cel care l-a condus in productia hollywoodiana: proprietarul si actorul John Schneider, alias Bo Duke.

    Pana va dezmeticiti din soc, sa mentionam ca la foarte scurt timp dupa postarea anuntului, licitatia pentru marele muscle-car ajunsese deja la pragul de 2,3 milioane de dolari, dar aceasta a fost la un moment dat oprita pentru a le permite operatorilor site-ului sa stearga licitarile false.

    In acel moment, “General Lee” valora deja 6 milioane de dolari. Nebunia a continuat insa chiar si dupa ce eBay nu a mai permis decat participarea persoanelor inregistrate, licitatia inchieindu-se cu o oferta finala de 9.900.500 de $!

    Practic, daca acesti bani chiar isi vor schimba proprietarul, “General Lee” va urca pe locul doi in topul celor mai scumpe masini vandute vreodata prin intermediul unei licitatii, dupa extrem de rarul Bugatti Type 41 Royal Sports Coupe, vandut in 1987 de casa Christie’s cu 11 milioane de $.

    Ca fapt divers, va mai spunem ca masina era destul de zgariata si ca expertii au evaluat-o la cel mult 200.000 de $ inainte sa intre in valtoarea solicitarilor de achizitie.

    Sa speram ca filmul ce va fi finantat de Schneider chiar cu acesti bani, “Collier & Co., Hot Pursuit”, va fi cel putin la fel de palpitant.
    Vizualizari: 2767