rss

Geely vrea 2 milioane de masini pe an pana in 2015

  1. 14/07/2007
  2. Tags: Geely
    Vezi toate fotografiile (1)
    Chinezii au prins din ce in ce mai mult curaj in ultima vreme si, in ciuda faptului ca sunt inca departe de a fabrica o serie de masini cat de cat calitative, ei cauta cu incapatanare succesul comercial oriunde lumea le permite sa-si vanda produsele ieftine.

    Pe aceasta arma se bazeaza si atacul producatorului Geely, care are ambitia de a vinde un milion de masini pe an pana in 2010 si chiar doua milioane pana in 2015.

    Pentru aceasta, constructorul asiatic a cumparat deja patru fabrici si in aceste momente o construieste pe a cincea, toate urmand a produce in viitorul apropiat nu mai putin de 15 modele complet noi.

    Evident  piata numarul unu vizata este cea americana, acolo unde amatorii de chilipiruri i-ar primi cu bratele deschise cu conditia ca masinile lor sa fie desenate cat de cat apetisant si sa dovedeasca o atitudine mult mai serioasa vizavi de problema sigurantei pasagerilor.

    Momentan, cele mai mari investiti se fac la nivelul departamentelor de cercetare-dezvoltare, cele care i-ar garanta lui Geely inclusiv un asalt in zona premium.
    Vizualizari: 832