rss

Gata de curse... stradale

  1. 07/12/2006
  2. Tags: Maserati MC12, Versione Corse
    Vezi toate fotografiile (1)
    Daca esti putred de bogat si tocmai ai 1 milion de euro (plus taxe) de cheltuit, arunca un ochi la standul Maserati de la Bologna Motor Show pentru a face cunostinta cu versiunea speciala a lui MC12, bazata pe versiunea GT1 care a castigat titlul la constructori in campionatul FIA GT1 in 2005 si clasamentul pilotilor in 2006.

    Numita Versione Corse, supersportiva italiana este destinata unei clientele atent selectate, care va pune mana pe una dintre cele mai rapide masini din lume. Fata de varianta de curse, care are “doar” 600 CP, acest Maser dezvolta 755 CP, iar schimbarile de treapta se vor face prin intermediul unei cutii electro-hidraulice Cambiocorsa si nu manual precum in modelul GT1. Oficial, Versione Corse va fi vopsita in culoarea “Blue Victory”, dar Maserati va pune la dispozitie si alte nuante, ca si un numar important de diverse optionale, din care amintim doar amortizoarele cu posibilitate de reglare manuala.

    Poate cea mai importanta schimbare fata de GT1 ramane insa adaugarea unui scaun pentru pasagerul din dreapta, unicul obiect care poate sustine un posterior incantator acoperit de o fusta mini…
    Vizualizari: 1423