rss

Gama Lagonda va cuprinde trei modele

  1. 23/05/2011
  2. Tags: Aston Martin, lagona, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Viitoarea gama Lagonda ar putea fi formata din doua sau trei modele, dezvaluie publicatia Car, care il citeaza pe Ulrich Bez, CEO Aston Martin. Oferta va cuprinde initial un crossover sportiv, un fel de Audi Allroad, dar mai luxos, si o o nava amiral similara celei concepute de Sir William Towns, in 1976.

    Modelul cel mai asteptat este, evident, SUV-ul de mici dimensiuni, anticipat de un concept care a stranit multa valva in jur la lansarea sa din 2009, la Geneva. Din cauza unui feedback negativ, versiunea de serie va fi diferita in materie de design fata de prototip.

    Aceasta propunere va fi destintata unor piete in care conditiile meteorologice sunt vitrege, iar drumul si mai vitreg. Cu alte cuvinte, SUV-ul Lagonda, construit pe platforma noului Mercedes ML, va fi proiectat pentru rusi. Crossoverul va avea un aspect sportiv, cu o garda la sol nu foarte mare.

    Pentru ca brandul Lagonda nu va putea supravietui cu un singur model, gama va mai cuprinde inca unul sau doua autoturisme. Propunerea cea mai logica dupa un SUV este cu siguranta un sedan de lux, care sa nu difere prea mult de cel creat de William Towns.

    Al treilea proiect, cunoscut pe plan intern sub numele de cod Swan, va combina elementele de lux cu propulsia alternativa. Acest model ar putea beneficia de un sistem hibrid de provenienta Mercedes.

    Vizualizari: 1768