rss

Gama Defender se extinde cu o serie de modele noi, cum ar fi luxosul Defender 130 Outbound

  1. 04/06/2023
    Vezi toate fotografiile (33)

    Gama de modele Defender este consolidata cu noul Defender 130 Outbound, acum si cu motor V8 de 500CP si pachetul exterior County pentru Defender 110, inspirat de trecut. Noile modele ofera mai multa diversitate clientilor Defender, alaturi de apreciatele capabilitati in off-road si un confort superior. 
    Mark Cameron, director general Defender, a spus: „130 Outbound este o varianta extrem de apreciata in gama Defender, pentru clientii cu un spirit dezvoltat de explorator, care au nevoie de un spatiu de depozitare suplimentar in configuratia cu cinci locuri. Elementele de design specifice si interiorul spatios asigura o imbinare perfecta intre capabilitati si functionalitate. Odata cu lansarea motorizarii V8 pentru modelul 130, exista o varianta potrivita pentru fiecare, iar noul pachet exterior County face apel la trecutul Defender, cu o abordare moderna a unui design clasic.”
    Defender 130 Outbound: exploratorul de lux in varianta extrema
    Noul Defender 130 Outbound face fata situatiilor dificile, cu o imbinare perfecta intre habitaclul luxos si capabilitatile in teren accidentat. Disponibil in varianta cu cinci locuri, sporeste potentialul deplasarilor in natura si permite celor care apreciaza un stil de viata activ sa transporte tot ce au nevoie, atunci cand pleaca intr-o noua aventura.
    Noul Defender 130 Outbound se adreseaza clientilor care doresc sa-si depaseasca limitele si ofera ocazia de a explora suprafete dificile intr-un confort superior – datorita interiorului functional, proiectat pentru a se ridica la inaltimea asteptarilor in orice situatie.
    130 Outbound este expresia suprema a tuturor calitatilor modelului Defender si este disponibil exclusiv in versiunea cu cinci locuri si un volum al portbagajului 2.516 litri (1.329 litri cu bancheta din spate in pozitie normala), pentru a facilita excursiile exploratorilor care apreciaza versatilitatea si functionalitatea la cel mai inalt nivel. Podeaua aproape plana a portbagajului (cu o lungime de 1,267 metri in spatele banchetei) permite transportul fara probleme al tuturor echipamentelor, de la costume de scafandru si genti, la echipamente de camping si escalada.
    Elementele de design exterior specifice ale modelului Defender 130 Outbound ii permit sa se faca remarcat in orice situatie. Barele de protectie si ornamentul grilei fata cu finisaj Shadow Atlas mat subliniaza subtil pragmatismul designului, iar prizele de aer laterale sunt vopsite antracit. Design-ul modelului Outbound este complimentat de jantele de 20” negru lucios sau jantele de 22” Shadow Atlas mat.
    Gama de culori exterioare include vopselele Fuji White, Santorini Black, Carpathian Grey si Eiger Grey, iar panourile spate specifice si ornamentele stalpilor spate, vopsite in culoarea caroseriei, completeaza imbunatatirile exterioare. Pentru clientii care doresc o rezistenta superioara impotriva zgarieturilor in teren accidentat, este disponibila pelicula de protectie satinata.
    La interior, clientii pot selecta intre pielea Windsor luxoasa sau stofa Resist durabila, ce ofera o optiune potrivita oricarui stil de viata. Toate sunt de culoare neagra Ebony, cu capitonaj plafon Ebony Morzine, ornamente din Robustec si ornament transversal bord specific modelului Defender, vopsit electrostatic in culoarea negru satinat.
    La inceputul si sfarsitul fiecarei activitati, elementele practice protejeaza interiorul. Covorasul durabil al podelei poate fi extins, pentru a proteja bara de protectie in timpul incarcarii echipamentelor grele sau voluminoase, precum bicicletele sau valizele. Compartimentele suplimentare permit depozitarea in siguranta a obiectelor mai mici, iar inelele de fixare suplimentare si o plasa noua pentru fixarea bagajelor asigura retinerea in timpul deplasarii a diferitelor echipamente – mari sau mici – pentru activitati in aer liber, astfel incat acestea sa fie pregatite de utilizare la destinatie. 
    Capabilitatile excelente in teren accidentat sunt asigurate de tractiunea integrala inteligenta si de sistemul Terrain Response 2®, iar suspensia pneumatica gestionata electronic si sistemul Adaptive Dynamics sunt disponibile in echiparea standard. Tehnologiile avansate de asistenta la condus in teren accidentat asigura deplasarea sigura si fara efort in orice situatie, alaturi de suspensia pneumatica gestionata electronic, care permite o articulatie de 430 mm si o adancime maxima de traversare a vadului de 900 mm. 
    Defender 130 Outbound are o masa maxima remorcabila de 3.000 kg – ce permite tractarea cu usurinta a tuturor echipamentelor, de la ski jeturi, barci la rulote. Cuplarea este usurata de suspensia pneumatica, care dispune de comutatoare pe interiorul hayonului, ce permit ridicarea si coborarea partii din spate a vehiculului. 
    Defender 130 Outbound este disponibil cu motorizare P400 pe benzina si D300 diesel. Ambele sunt echipate cu tehnologie Mild Hybrid (MHEV), care maximizeaza performantele si eficienta. 
    Defender 130 V8
    Gama Defender 130 se extinde si cu motorizarea V8 supraalimentata de 5.0 litri, care ofera o imbinare perfecta intre performante, capabilitati si rafinament in functionare. Cu o putere de 500CP si un cuplu de 610 Nm, asigura modelului Defender 130 o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 5,7 secunde. Acest lucru inseamna ca varianta cu opt locuri este disponibila acum cu trei optiuni de motorizare, printre care se numara Ingenium cu 6 cilindri, P400 si D300. 
    Exteriorul modelului Defender 130 V8 nu tradeaza forta motorizarii. Disponibil numai in culorile Carpathian Grey sau Santorini Black, este echipat cu tevi de esapament cvadruple dispuse lateral – numai pentru V8 – plafon panoramic cu trapa, de culoare negru contrastant, inscriptii exterioare V8, faruri Matrix LED si lumini de zi signature, lampi spate si geamuri fumurii si jante din aliaj usor de 22 inch, gri inchis satinat. 
    La interior, luxul si dinamismul se manifesta prin scaunele incalzite si ventilate, reglabile electric pe 14 directii, cu functie de memorie pentru sofer, cu tapiterie din piele Windsor Ebony, piele intoarsa Dinamica® si stofa Robustec. Acestea sunt completate de volanul incalzit, imbracat in piele intoarsa, capitonajul plafon din stofa neagra Ebony Morzine si ornamentul transversal al bordului de culoare negru satinat. Defender 130 V8 este echipat si cu climatizare pe 4 zone, rand 3 de locuri incalzite si rand 2 de locuri ventilate – plus sistem audio Meridian, afisaj pe parbriz, ecran interactiv pentru sofer si sistem purificare aer din habitaclu plus. 
    Sistemul premiat multimedia Pivi Pro este echipat cu ecran tactil de 11,4 inch, cu actualizare software prin Wi-Fi, astfel incat sa fie mereu la zi. Echiparea standard include Apple CarPlayTM si Android Auto Wireless®, precum si tehnologie what3words de introducere a adresei, pentru gasirea exacta a destinatiei si in cele mai izolate locatii. Incarcarea wireless a dispozitivelor asigura incarcarea rapida a acestora, fara a fi necesar un cablu.
    Pachet exterior County pentru Defender 110
    Clientii care doresc o personalizare suplimentara a modelului 110 pot opta pentru noul pachet exterior County. Inspirat de modelul Defender County original, include elemente exterioare specifice intr-o interpretare moderna si este proiectat pentru a sarbatori trecutul glorios al acestui 4x4. 
    Pachetul exterior County este disponibil pentru modelul 110 pentru echiparile S, SE si HSE. Cea mai evidenta modificare este reprezentanta de elementele grafice County de pe usi si partile laterale ale caroseriei, iar pragurile iluminate intampina soferul si pasagerii cu inscriptia County specifica. Jantele de 20 inch sunt disponibile in doua culori, printre care alb lucios, pentru a completa estetica specifica a acestui pachet exterior.
    Combinatiile de culori disponibile includ: 
    • Caroserie Fuji White cu plafon contrastant si hayon Tasman Blue, plus inscriptie grafica si ornament prag Tasman Blue 
    • Caroserie Santorini Black cu plafon contrastant si hayon Tasman Blue, plus inscriptie grafica si ornament prag Tasman Blue
    • Caroserie Tasman Blue cu plafon contrastant si hayon alb, plus inscriptie grafica si ornament prag Fuji White
    La interior este disponibila o gama diversificata de combinatii de culori si materiale, cum ar fi tapiteria din stofa Resist, piele granulata si piele Windsor, toate de culoare neagra Ebony – in timp ce vehiculele de culoare Fuji White si Santorini Black sunt disponibile si cu interior Acorn cu Lunar. 
    Detaliile interioare includ ornamente Robustec, iar ornamentul transversal al bordului poate avea culoarea gri deschis sau alb, pentru a transpune in interior un element al pachetului exterior County. 

    Vizualizari: 571
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »