rss

Gallardo LWB pentru Shaq O’Neal

  1. 30/04/2007
  2. Tags: Gallardo, Lamborghini, LWB, Shaq O’Neal
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pivotul lui Miami Heat este un tip simpatic, dar are o problema cand vine vorba de masini: inaltimea sa de 2,16 m nu ii permite sa aiba o gama foarte variata de preferinte.

    Totusi, uriasul a vrut neaparat sa incapa la volanul uneia dintre masinile favorite, Lamborghini Gallardo, iar pentru asta a fost nevoie de mainile dibace ale celor de la Gaffoglio Family Metalcratfers.

    Compania cu nume colorat este specialista in tuning-uri deochiate (dar si in industria aerospatiala), astfel incat alungirea supercarului italian cu 30,5 cm nu a fost foarte dificila.

    Mai grea a fost insa raportarea diferitelor componente de caroserie (usi, geamuri laterale si acoperis) la noua lungime, astfel incat, din punct de vedere stilistic, Lambo-ul lui Shaq sa nu devina o catastrofa.

    Precum spune si presedintele firmei, George Gaffoglio, misiunea principala a operatiunii a fost „mentinerea integritatii vizuale a masinii, astfel incat Shaq a poata incapea in ea fara ca lumea sa isi dea seama prea repede ca exista diferente fata de un Gallardo obisnuit”.

    Ei George, sa nu exageram...
    Vizualizari: 874
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »