rss

Gallardo Heffner a ajuns la 1,005 CP!

  1. 18/08/2008
  2. Tags: Gallardo, Heffner, Lamborghini, Veyron
    Vezi toate fotografiile (2)

    Cu doua saptamani in urma va povesteam despre un tuner american fara inhibitii pe nume Heffner, care a avut ambitia de a realiza un program absolut demential pentru mezinul casei Lamborghini: in urma modificarilor, Gallardo ajunsese la 930 CP.

    Ei bine, yankeii nu s-au multumit cu aceasta cifra si au mai gadilat un pic bolidul din Sant’Agata, ridicand stacheta la 1.005 CP si 1.036 Nm.

    In caz ca ati uitat vorbim de puterea la roata, testata pe dinamometru, ceea ce inseamna ca acest Gallardo este mult mai puternic decat Bugatti Veyron. De fapt, aceasta a fost si dorinta proprietarului sau, Allan Fiedler: masina trebuia sa produca mai multi cai la roata decat o face Veyron la volanta.

    Slava Domnului, sistemul AWD este inca prezent la datorie pentru a incerca sa tina sub control forta aparent de nestavilit a celor peste 1.000 Nm (se zvonea la un moment dat ca Gallardo Heffner are doar tractiune spate), el fiind ajutat de un sistem de control a supraalimentarii ce domoleste debitul turbinelor in treapta intai si a doua pentru a asigura prezenta unei tractiuni cat de cat decente.

    Deocamdata nu stim exact de ce este in stare masina pe intervalul 0-100 km/h si nici la ce viteza maxima ajunge, dar va lasam pe voi sa apreciati punandu-va la dispozitie inca un mic amanunt: cu jumatate de rezervor plin, Gallardo Heffner are o masa de 1.531 kg...

    Vizualizari: 1171
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »